‘Πρώτο Θέμα’ iPhone.app


By
Posted on Tuesday April 27th, 2010 / 10:12

Το iPhone.app της εφημερίδας “Πρώτο Θέμακυκλοφόρησε στο App store και σημειώνει μεγάλη επιτυχία έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 10.000 downloads, ενώ ταυτόχρονα φιγουράρει στην 1η θέση της λίστας των Top free εφαρμογών.

Οι χρήστες έχουν στην διάθεση τους, με ένα απλό άγγιγμα, όλα τα τελευταία γεγονότα από την Ελλάδα, τον κόσμο, την οικονομία. Οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα «κολλήσουν» με το Car and speed, ενώ συνεχής ροή ειδήσεων υπάρχει για lifestyle και gossip θέματα, για υγεία, περιβάλλον, αθλητικά (με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και πολλά βίντεο).

Το μενού κατηγοριών είναι δυναμικό ώστε να το φτιάξετε βάσει των δικών σας επιλογών. Μπορείτε να αποστείλετε ένα άρθρο μέσω mail, καθώς και να ανεβάσετε με ένα άγγιγμα στο Facebook και το Twitter.

Οι developers μας ενημέρωσαν ότι στην επόμενη αναβάθμιση θα προστεθούν σημαντικά χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα αποθήκευσης των ειδήσεων/άρθρων για offline χρήση αλλά και η δυνατότητα αναπαραγωγής του Thema Radio στους 98.9 μεγάκυκλους.

Features:

– Ειδήσεις και άρθρα
– Δυναμικό μενού με τις δικές σας επιλογές κατηγοριοποίησης
– Βίντεο, φωτογραφίες, multimedia galleries
– Αποστολή άρθρων μέσω mail
– Στείλτε άρθρα στους φίλους σας στο Facebook και το Twitter

[iTunes link – Τιμή: Δωρεάν]

Συζήτηση στο forum: Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” στο iPhone

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.