Ανοδική πορεία για το iPhoneHellas με νέο design & αποκλειστικότητες


By
Posted on Friday July 9th, 2010 / 16:56

Η ανανέωση του iPhoneHellas ολοκληρώθηκε και μοιραζόμαστε τη χαρά μας μαζί σας!

Το μεγαλύτερο εξειδικευμένο site στην Ελλάδα, που παρέχει πληροφορίες και περιεχόμενο αποκλειστικά για συσκευές και εφαρμογές της Apple, συνέχισε την ανοδική πορεία του και τον μήνα Ιούνιο!

Σύμφωνα με τα Google Analytics, οι επισκέψεις αυξήθηκαν κατά 19%, φτάνοντας τις 2.541.737, ενώ σημειώθηκαν 136.235 μοναδικοί χρήστες – αύξηση 22,4%, σε σχέση με τον Μάιο.

Σε αυτό συνέβαλε το ανανεωμένο design του site αλλά και του forum, το οποίο έχει ήδη περισσότερα από 19,500 μέλη. Μετά το πρώτο Ελληνικό review για iPad, σειρά είχε το iPhone 4!  Το iPhoneHellas ήταν το πρώτο ελληνικό site που δημοσίευσε review του iPhone 4, του νέου προϊόντος της Apple, το οποίο αναμένεται στη χώρα μας το Σεπτέμβριο.

Σας ευχαριστούμε… όλους εσάς που μας διαβάζετε και στηρίζετε την προσπάθεια μας!

Υ.Γ Special thanks στην εκπληκτική moderating team: AlexK, computeras, darkrider, epaminos, DINFUN, iLuxus, ktzaf, mikexs, morpheusgr, Paris1986, sepsis, Smaug, thanasis, tsopanos, WoodyAllen και zaccki.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Ανοδική πορεία για το iPhoneHellas με νέο design & αποκλειστικότητες”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas. iPhoneHellas said: Ανοδική πορεία για το iPhonehellas με νέο design & αποκλειστικότητες: Η ανανέωση του… http://goo.gl/fb/sf8iR […]