Η Microsoft συγκρίνει τo πρόβλημα λήψης του iPhone 4 με τα Vista


By
Posted on Wednesday July 14th, 2010 / 23:04

Aκόμα και η Microsoft κάνει πλάκα με την Apple και το πρόβλημα (?) με την αντέννα του iPhone 4.

O Kevin Turner, COO της Microsoft, σχολίασε κατά τη διάρκεια ομιλίας του ότι το iPhone 4 μπορεί να είναι η ίδια αποτυχία που ήταν τα Vista για τη Microsoft. Δήλωσε, επίσης, ότι με τα επερχόμενα Windows Phone 7 δεν θα υπάρχει θέμα ανησυχίας από το χρήστη για το πώς πρέπει να κρατάει το τηλέφωνο και ότι το παιχνίδι για αυτούς δεν έχει τελειώσει.

Όσο καυστικά και αν είναι τα σχόλια της Microsoft το iPhone 4 έχει κάνει 3.7 εκατομμύρια πωλήσεις στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και δεν μοιάζει καθόλου με την αποτυχία που είχαν τα Vista. Επίσης, παρότι οι χρήστες είχαν το δικαίωμα της δωρεάν επιστροφής του δεν υπάρχει κάποια αναφορά μέχρι στιγμής για το μέγεθος των χρηστών που επέλεξαν αυτό το δρόμο αλλά εφόσον δεν είναι γνωστό υποθέτουμε ότι το ποσοστό αυτό είναι μικρό.

Μια άλλη εκτίμηση που κυκλοφόρησε από έναν αναλυτή κάνει λόγο για το κόστος μιας πλήρης ανάκλησης της συσκευής από την Apple, το οποίο θα ανερχόταν στα $1.5 δις (!)

Το Gizmodo και το iFix έχουν λάβει αναφορές ότι η Apple έχει αλλάξει τον τρόπο παραγωγής του iPhone 4 αλλά μάλλον σε πολύ λίγα κομμάτια. Αναγνώστες έστειλαν αναφορές ότι τα iPhone 4 που παρέλαβαν μετά από αντικατάσταση είναι διαφορετικά από αυτά που είχαν και ότι δεν μπορούν να αναπαράγουν με ευκολία το πρόβλημα με τη λήψη του σήματος. Πρόκειται, φυσικά, για μεμονωμένες αναφορές χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Συζήτηση στο forum: Η Microsoft συγκρίνει τo πρόβλημα λήψης του iPhone 4 με τα Vista

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Η Microsoft συγκρίνει τo πρόβλημα λήψης του iPhone 4 με τα Vista”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas. iPhoneHellas said: Η Microsoft συγκρίνει τo πρόβλημα λήψης του iPhone 4 με τα Vista: Aκόμα και η Microsoft κάνει… http://goo.gl/fb/hOqH6 […]