Η υπηρεσία MobileMe γίνεται freemium


By
Posted on Saturday November 20th, 2010 / 11:17

Σύμφωνα με πρόσφατα ευρήματα στον κώδικα του iOS SDK η υπηρεσία MobileMe σύντομα θα διαθέτει κάποιες από τις λειτουργίες τις δωρεάν!

Όπως φαίνεται στο παραπάνω screenshot υπάρχουν πολλές αναφορές για “free MobileMe accounts” για όλα τα iDevices (iPhone, iPod touch και iPad).

Σύμφωνα με την φράση “This Apple ID cannot be used for MobileMe Mail, but you can use it for other MobileMe services” φαίνεται πως το MobileMe mail δεν θα είναι μία από τις υπηρεσίες που θα διατίθονται δωρεάν. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες του MobileMe περιλαμβάνουν τα “Find My iPhone”, “iDisk”, “Contact/Calendar/Safari/Notes over-the-air sync”, και τις “Photo Galleries”.

Το 9to5Mac αναφέρει ότι οι πιθανότερες λειτουργίες που θα ενσωματωθούν στο δωρεάν πακέτο του MobileMe θα είναι τα: “Find my iPhone”, “Photo galleries”, και ο ασύρματος συνγχρονισμός δεδομένων… αφήνοντας μόνο το iDisk απ’έξω.

Εμείς από την πλευρά μας θεωρούμε ότι σε περίπτωση που το MobileMe γίνει freemium μία από τις υπηρεσίες που δεν θα προσφέρονται στο δωρεάν πακέτο θα είναι αυτή του “Find my iPhone” καθώς αποτελεί από μόνη της έναν σημαντικό λόγο για να αναβαθμίσει κάποιος στο επί-πληρωμή πακέτο.

[via Macrumors]

Συζήτηση στο forum: MobileMe goes freemium

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
One Response to “Η υπηρεσία MobileMe γίνεται freemium”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and K.Papamichalopoulos, Panos Ser. Panos Ser said: Η υπηρεσία MobileMe γίνεται freemium !? http://goo.gl/fb/saryV […]