Το Greenpois0n RC5 εμφανίζεται στο iPhone Wiki. Το untetherd jailbreak του 4.2.1 είναι πιο κοντά από ποτέ!


By
Posted on Monday January 31st, 2011 / 11:43

Το Greenpois0n RC5, το νέο εργαλείο της Chronic Dev Team που θα πραγματοποιεί untetherd jailbreak του 4.2.1 είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του!

Όπως παρατηρούμε στο παρακάτω screenshot, το Greenpois0n RC5 έχει ήδη προστεθεί στο ” The iPhone Wiki ” και πλέον αναμένουμε την κυκλοφορία του:

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αντλούμε από το screenshot, το Greenpois0n RC5 θα υποστηρίζει τα iPhone 3GS/4, iPod touch 2nd/3rd/4th Gen και iPad, ενώ θα είναι διαθέσιμο για Mac OS X αλλά και για Windows… αναμένουμε λοιπόν!

[iPhoneItalia via Redmondpie]

Σχολιασμός στο forum: iOS 4.2.1 untethered. Ειδήσεις, Φήμες & Πληροφορίες

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
One Response to “Το Greenpois0n RC5 εμφανίζεται στο iPhone Wiki. Το untetherd jailbreak του 4.2.1 είναι πιο κοντά από ποτέ!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and iPhone Hellas, Panos. Panos said: Το Greenpois0n RC5 εμφανίζεται στο iPhone Wiki. Το untetherd jailbreak του 4.2.1 είναι πιο… http://goo.gl/fb/mewnM […]