Τα SRS Labs φέρνουν το iWow 3D στο iPad, iPhone και iPod touch


By
Posted on Saturday February 5th, 2011 / 07:45

Τα SRS Labs φέρνουν τον επόμενης γενιάς αντάπτορα ενίσχυσης ήχου στο iPad, iPhone και iPod touch. Το εξάρτημα θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, το iWow 3D και το iWow 3D Combo που θα συνοδεύεται από ένα ζευγάρι ακουστικά. Ο αντάπτορας θα συνδέεται στο κάτω μέρος των συσκευών μέσω του 30-pin connector και περιλαμβάνει ένα line-out καλώδιο με υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά. Σύμφωνα με τα SRS Labs, η τοποθέτηση του εξαρτήματος θα προσφέρει  στην συσκευή σας όλες εκείνες τις χαμένες συχνότητες που απωλέστηκαν κατά την διαδικασία της ψηφιακής συμπίεσης.

Το iWow 3D προσθέτει τριδιάστατο βάθος και καθαρότητα στον εξαγόμενο ήχο, ενώ η χρήση του μπορεί να συνδυαστεί με τη δωρεάν iWow iOS εφαρμογή από το App Store, όπου θα προσφέρονται επιλογές για συσκευή εξόδου (ακουστικά, ηχεία ή ηχοσύστημα αυτοκινήτου) και εφέ  (Wide Surround, Deep Bass, και High Treble).

Επίσης, το συγκεκριμένο εξάρτημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα υπόλοιπα iPod (classic, nano, shuffle), χωρίς όμως τις επιλογές εφέ της συνοδευτικής εφαρμογής.

Τα SRS iWow 3D και SRS iWow 3D combo θα κυκλοφορήσουν σύντομα ενώ τιμολογούνται στα $50 και $70 αντίστοιχα.

Συζήτηση στο Forum: Τα SRS Labs φέρνουν το iWow 3D στο iPad, iPhone και iPod touch
One Response to “Τα SRS Labs φέρνουν το iWow 3D στο iPad, iPhone και iPod touch”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and iPhone Hellas, Panos. Panos said: Τα SRS Labs φέρνουν το iWow 3D στο iPad, iPhone και iPod touch http://goo.gl/fb/khvNo […]