Κυκλοφόρησε το Google Translate στο App Store


By
Posted on Tuesday February 8th, 2011 / 23:07

Πριν λίγο η Google κυκλοφόρησε την επίσημη Google Translate εφαρμογή δίνοντας στους χρήστες iOS συσκευών μια πολύ καλή native λύση εκτός της web εφαρμογής.

H εφαρμογή προσφέρει αυτό που όλοι φαντάζεστε, δηλαδή τη δυνατότητα να εισάγετε κάποιο κείμενο και να ορίσετε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να μετατραπεί. Αυτή η λειτουργία, όμως, εν έτη 2011 φαντάζει πολύ ξεπερασμένη και γι’αυτόν τον λόγο η Google φρόντισε να μας παρέχει τη λειτουργία “Speak to translate”.

Μπορείτε να πείτε μια λέξη/φράση και αυτόματα η συσκευή όχι μόνο θα σας την μεταφράσει αλλά θα σας την προφέρει εάν θέλετε. Η μετάφραση ομιλίας από Ελληνικά σε άλλες γλώσσες δεν υποστηρίζεται αλλά το αντίστροφο λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει, επίσης, και η δυνατότητα υποστήριξης full-screen mode για καλύτερη απεικόνιση των αποτελεσμάτων.

Προσωπικά θα ήθελα το Google Translate να ενσωματωθεί στο επίσημο Google App αφού δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε χώρο με μια ακόμη εφαρμογή. Περί ορέξεως..

Mπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν από το App Store [link]

Σχολιασμός στο forum: Κυκλοφόρησε το Google Translate στο App Store

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Κυκλοφόρησε το Google Translate στο App Store”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, Leonidas Koustimpis and Souris Harris, Panos. Panos said: Κυκλοφόρησε το Google Translate στο App Store http://goo.gl/fb/FxXvx […]