Ψηφιακό περίπτερο από τη Yahoo!


By
Posted on Friday February 11th, 2011 / 13:15

H Yahoo! ανακοίνωσε χτες το Livestand, ένα νέο ψηφιακό περίπτερο για iPad και Android tablet συσκευές που θα είναι διαθέσιμο μέσα στη χρονιά.

Το Livestand θα περιέχει ποικίλο περιεχόμενο από πολλούς publishers στοχευμένο στον καθένα από μας ανάλογα με τα ενδιαφέροντά μας . Το περιεχόμενο που θα παρουσιάζεται στο χρήστη  θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, την τοποθεσία του και ακόμα και ανάλογα την ώρα της ημέρας. Το Livestand αρχικά θα διατίθεται σε tablet συσκευές (η Yahoo! αφήνει να εννοηθεί ότι θα το δούμε και σε smartphone), θα είναι πλήρως touch-optimized με λιτό σχεδιασμό και θα δίνει σημασία κυρίως στο περιεχόμενο.

Livestand

Στο Livestand θα περιλαμβάνονται διαφημίσεις ειδικά σχεδιασμένες στα πρότυπα του iAd, με ισχυρά συναισθήματα και διαδραστικότητα, ενώ θα είναι και αυτές στοχευμένες ανάλογα τον χρήστη.

To Livestand from Yahoo! αναμένεται να διατεθεί στο πρώτο μισό του 2011 ως ξεχωριστές εφαρμογές με περιεχόμενο από τις υποσελίδες Sports, News, Finance, Flickr, omg! και Yahoo! Contributor Network.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Ψηφιακό περίπτερο από τη Yahoo!

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Ψηφιακό περίπτερο από τη Yahoo!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, iPhone Hellas and Souris Harris, Panos. Panos said: Ψηφιακό περίπτερο από τη Yahoo! http://goo.gl/fb/2ODoj […]