Η Apple αναδιοργανώνει το σύστημα ειδοποιήσεων στο iOS (;)


By
Posted on Friday February 11th, 2011 / 18:37

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του CultofMac η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο αναβαθμισμένο σύστημα ειδοποιήσεων για το iOS με την εξαγορά μιας μικρής εταιρείας, η οποία θα αναλάβει να ενσωματώσει την τεχνολογία αυτή στο λειτουργικό σύστημα.

Εάν αληθεύει αυτό, τότε επιτέλους θα δούμε κάποια βελτίωση στο πολύ φτωχό σύστημα ειδοποιήσεων του iOS που υστερεί κατά πολύ του ανταγωνισμού, τόσο από το Android όσο και του webOS. H Apple μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι προσέλαβε τον Rich Dellinger, υπεύθυνο δημιουργίας του notification system στο webOS, ο οποίος επέστρεψε ξανά στην Apple. Όλοι ελπίζαμε να δούμε κάποια άμεση βελτίωση στο θέμα χειρισμού των ειδοποιήσεων αλλά μέχρι στιγμής τίποτα.

notifications revamp

Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple θα στραφεί στην εξαγορά μια μικρής εταιρείας για να σώσει την κατάσταση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εν λόγω εταιρεία έχει ήδη μια εφαρμογή στο App Store αλλά δεν γνωρίζουν το όνομά της (Boxcar?)

[via]

Σχολιασμός στο forum: Η Apple αναδιοργανώνει το σύστημα ειδοποιήσεων στο iOS (;)

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Η Apple αναδιοργανώνει το σύστημα ειδοποιήσεων στο iOS (;)”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, vananiadis and Souris Harris, Panos. Panos said: Η Apple αναδιοργανώνει το σύστημα ειδοποιήσεων στο iOS (;) http://goo.gl/fb/sgHZP […]