Διαφημιστική καμπάνια της Toyota στο Cydia [UPDATED]


By
Posted on Tuesday April 5th, 2011 / 10:18

Συμφωνία Cydia και Toyota για την προβολή διαφημίσεων σε jailbroken iOS συσκευές πραγματοποίησε η γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων με τους υπεύθυνους του ModMyi repo. H Toyota προμοτάρει το νέο όχημά της Scion tC με την προβολή διαφημίσεων και ένα νέο theme που διατίθεται δωρεάν στο Cydia Store.

Ο Kyle Matthews, ιδρυτής του ModMyi ανέφερε:

Scion, a brand of vehicles manufactured by Toyota, recently developed a custom iPhone theme specifically for jailbroken devices, submitting it to us for hosting in Cydia (full disclosure: they are also running an ad campaign through ModMyi.com within Cydia pointing to said theme, and this article is unrelated to that). This is the first major corporation we have seen put direct positive attention into the jailbreak scene, developing specifically for it and addressing this large userbase. Could this be a turning of the tide for the previously “outlaw” jailbreak community?

Το όνομα του theme είναι “Scion 2011 Theme”. Η κίνηση αυτή κρίνεται ιδιαίτερα θετική για το Cydia και τη jailbreak κοινότητα αφού είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη εταιρεία (έστω και αυτοκινητική) βρίσκεται στο πλευρό των «παράνομων».

Υποθέτουμε ότι η Apple δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την κίνηση αυτή της Toyota αν κρίνουμε από τη συμμετοχή της Nissan στο πρόγραμμα iAd διαφημίσεων της Apple. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε, βέβαια, την ποιότητα των iAd διαφημίσεων με ένα κακόγουστο theme αλλά η συμφωνία αυτή θα έπρεπε να προκαλέσει μια μικρή ανησυχία στο Cupertino.

UPDATE: Σήμερα, το ModMyi μας ενημερώνει ότι η διαφημιστική εταιρεία Velti με την οποία συνεργάζεται η Toyota για την προβολή των διαφημίσεων στο Cydia επικοινώνησε με τον Kyle Matthews για να αποσύρουν το theme και τις διαφημίσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Toyota επιθυμεί να διατηρήσει τις καλές σχέσεις με την Apple, εξού και η απόφαση αυτή.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Διαφημιστική καμπάνια της Toyota στο Cydia

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.