10 times wrong password = Erase data on iPhone!


By
Posted on Sunday September 21st, 2008 / 22:45

Η Apple έχει προσθέσει μία επιλογή στο νέο firmware v2.1 η οποία προσφέρει extra ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, τα οποία εμπεριέχονται στο iPhone:

Πηγαίνοντας στο Settings -> General -> Passcode Lock θα βρείτε την επιλογή “Erase Data“, η οποία διαγράφει ΟΛΑ τα δεδομένα του iPhone μετά από 10 λανθασμένες προσπάθειες εισαγωγής του κωδικού εισόδου!

Τι ακριβώς γίνεται όταν προσθέσουμε λανθασμένο κωδικό εισόδου:


1 input: Please enter again
2 Enter: Please enter again 
3 input: Please enter again
4 input: Please enter again
5 Enter: Please wait 1 minute
6 Enter: please wait 5 minutes
7 input: Please wait 15 minutes
8 input: Please wait 60 minutes
9 input: Please wait 60 minutes
10 input: Apple logo appears… iPhone data are erased !!

Συζήτηση στο forum: 10 times wrong password = Erase data on iPhone!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis




Comments are closed.