Λευκό iPhone 4: Κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα (;)


By
Posted on Friday April 22nd, 2011 / 22:16

Η ιστορία με την μη-κυκλοφορία του λευκού iPhone 4 φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, με την διάθεση του να αναμένεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα!

Οι αρχικές πληροφορίες για κυκλοφορία του λευκού iPhone 4 την επόμενη εβδομάδα προήλθαν από το iPhoneItalia ενώ την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα το iPhoneclub.nl και στη συνέχεια και το 9to5mac με screenshot το οποίο όμως αποσύρθηκε ύστερα από λίγα λεπτά. Το Engadget δίνει συνέχεια στο θέμα δημοσιεύοντας το φωτογραφίες από το λευκού iPhone 4 , επιβεβαιώνοντας ότι η διάθεση του αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον στην Αγγλία από την Vodafone UK.

Ένα iPhone 4, όσο λευκό και να είναι, αποτελεί ένα smartphone που κυκλοφόρησε πριν από 10 μήνες και δεν προτείνεται η αγορά του σε χρήστες που ακολουθούν κατά πόδας την τεχνολογία. Για όλους τους υπόλοιπους, το λευκό iPhone 4 είναι ένα από τα καλύτερα smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, και αναμφισβήτητα το ποιο όμορφο.

Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να αδιαφορήσουμε για την “είδηση” και να αναμένουμε το iPhone 5…

Σχολιασμός στο forum: Το λευκό iPhone 4 κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.