Η Apple προσλαμβάνει τον Jan-Michael Cart


By
Posted on Tuesday December 13th, 2011 / 16:44

Νέα πρόσληψη ειδικευόμενου πραγματοποίησε η Apple αυτή τη φορά στο πρόσωπο του Jan-Michael Cart, ο οποίος είναι γνωστός στην κοινότητα από τα πολλά concept videos που έχει δημιουργήσει σχετικά με διάφορες λειτουργίες του iOS, όπως τα notifications, widgets, application switching κτλπ.

Ο Jan-Michael Cart ενημέρωσε το κοινό μέσω ενός δημοσιεύματος στην προσωπική του ιστοσελίδα ότι θα εργάζεται στην Apple ως ειδικευόμενος για τους επόμενους επτά μήνες. Φαίνεται ότι στην Apple εντυπωσιάστηκαν -δικαίως- από την γραφιστική δουλειά του 20χρονου Cart και τον προσέλαβαν.

“Welcome to the new blog section of my website. Soon I will be embarking to California, where I will be interning at a fruit company for seven months. I will be updating this to chronicle my adventures and misadventures in the Bay Area for my family, friends, and followers online. Stay tuned, I leave in less than a month!”

Βλέποντας και εσείς μέρος της δουλειάς του παρακάτω μπορείτε να κατανοήσετε ότι η πρόσληψη του Cart στην Apple και η εκμετάλλευση του ταλέντου του θα είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της εταιρείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple προσλαμβάνει τέτοια ταλέντα για την βελτίωση του iOS. Σχετικά πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η πρόσληψη του Peter Hajas, δημιουργού του MobileNotifier, που διαμόρφωσε ουσιαστικά το notifications system στο iOS 5.

Σχολιασμός στο forum

via Jan-Michael Cart

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.