Ώθηση για νέες συνδρομές δίνει το Newsstand στο iOS 5


By
Posted on Sunday December 25th, 2011 / 10:00

To Newsstand αποτελεί ένα καινούριο χαρακτηριστικό για το iPhone και iPad που έκανε το ντεμπούτο του στην έκδοση iOS 5.0 και με το οποίο μπορείτε να κατεβάζετε περιοδικά, εφημερίδες κτλπ και αυτά θα αναβαθμίζονται αυτόματα στο background με τα νέα τεύχη χωρίς να απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια από το χρήστη.

Άρθρο του AllThingsD περιγράφει πως το Newsstand έχει βοηθήσει στην αύξηση των συνδρομών σε περιοδικά, όπως το Popular Science που έχει διαφημιστεί αρκετά από την Apple στο App Store. Το διάγραμμα που μας παρείχε το Mag+ δείχνει την πορεία των συνδρομών για το Popular Science.

Μέχρι λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του iOS 5.0 οι νέες συνδρομές ήταν σε σταθερό επίπεδο στις 700/βδομάδα. Μετά το iOS 5.0, όμως, ο ρυθμός αυτός σχεδόν διπλασιάστηκε και συνεχίζει σταθερά την ανοδική αυτή πορεία.

Στο εξωτερικό το Newsstand φαίνεται ότι γνωρίζει αρκετή επιτυχία. Στην Ελλάδα δεν έχουμε κάποια στοιχεία αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσοι από εσάς έχουν κάποια συνδρομή και χρησιμοποιούν το Newsstand σε iPhone ή iPad. Τα σχόλιά σας στο forum.

via MacRumors

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
Comments are closed.