Διέρρευσε το πάνελ της retina οθόνης του iPad 3 (;)


By
Posted on Saturday December 31st, 2011 / 13:30

Το MacRumors αναδημοσιεύει μια φωτογραφία από κορεάτικο φόρουμ στην οποία υποτίθεται ότι απεικονίζεται το πάνελ της retina οθόνης του iPad 3.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε στο πάνω μέρος το πάνελ του iPad 2 και από κάτω το πάνελ του iPad 3. Όπως παρατηρείτε το μέγεθος είναι το ίδιο στις 9.7 ίντσες αλλά το δεύτερο πάνελ έχει μια διαφορετική διάταξη στα καλώδια που συνδέονται.

Για να καταλάβετε καλύτερα παρακάτω παρατίθεται η εικόνα από το πάνελ του iPad 2 με όλη τη συνδεσμολογία. Φαίνονται οι τρεις καφέ ταινίες: στα αριστερά για το ρεύμα και τα άλλα δύο για τα δεδομένα.

Η φωτογραφία για το iPad 3 δείχνει τρία καλώδια που μάλλον χρησιμοποιούνται για τα δεδομένα κάτι που, ίσως, δικαιολογείται εάν χρησιμοποιηθεί retina οθόνη ανάλυσης 2048×1536.

Χθες κυκλοφόρησε για μια ακόμη φορά η πληροφορία ότι το iPad 3 θα κάνει χρήση οθονών της Sharp με τεχνολογία IGZO που θα επιτρέψει ένα λεπτότερο σχεδιασμό παρά τις προηγούμενες φήμες που θέλαν ένα παχύτερο iPad 3 εξαιτίας του διπλού light bar.

Σχολιασμός στο forum

via MacRumors

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.