Ο Gruber επιβεβαιώνει iPad 3 με retina οθόνη τον Μάρτιο (;)


By
Posted on Saturday January 7th, 2012 / 12:35

Ο πάντοτε ενημερωμένος Apple guru John Gruber του Daring Fireball φαίνεται να επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του iPad 3 με Retina οθόνη τον προσεχή Μάρτιο.

Όλα ξεκίνησαν από το χθεσινό δημοσίευμα των Digitimes που έκανε λόγο για κυκλοφορία ενός iPad 3 με οθόνη υψηλής ανάλυσης τον Μάρτιο και την κυκλοφορία ενός iPad 4 τον Οκτώβρη. Ο Gruber σχολιάζοντας ειρωνικά το δημοσίευμα ανέφερε για το πρώτο σκέλος της πληροφορίας:

«Μισό λεπτό. Τι συμβαίνει εδώ; Μια αναφορά των Digitimes σχετικά με την Apple και το iPad που είναι απόλυτα ακριβής; Που δεν είναι βγαλμένη από ανοησίες; Συμβαίνει κάτι λάθος με μένα;»

Σχολιάζοντας μετά το δεύτερο σκέλος σχετικά με το iPad 4:

«Οκ…ανακούφιση!»

Monica Chen and Steve Shen, “reporting” for DigiTimes:

Apple will ship the so-called “iPad 3” with a full HD display in March […]

Wait a minute. What’s going on here? A DigiTimes report about Apple and the iPad that’s completely accurate? No completely made-up nonsense? Is something wrong with me?

and then “iPad 4” — named so by its component suppliers — with killer applications in October, according to industry sources in Taiwan.

OK, phew, what a relief.Μπορούμε πλέον να είμαστε 99.9% σίγουροι ότι θα δούμε iPad 3 με retina οθόνη τον Μάρτιο με κάποια πιθανή ανακοίνωση σε event μέσα στον Φεβρουάριο.

Σχολιασμός στο forum

via Daring Fireball

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.