Η Apple εργάζεται σε σε iPad 7.85 ιντσών (;)


By
Posted on Thursday March 1st, 2012 / 11:57

Δημοσίευμα των DigiTimes αναφέρει ότι η Apple εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός νέου μικρότερου iPad 7.85 ιντσών για κυκλοφορία που προγραμματίζεται το τρίτο τρίμηνο του 2012.

iPad 9.7" vs 7"

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι προμηθευτές έχουν ήδη ξεκινήσει την παράδοση τέτοιων συσκευών για πιστοποίηση. Η τιμή του μικρότερου αυτού iPad αναμένεται στα $249 με $299 συμπληρώνοντας την υπόλοιπη σειρά iPad (iPad 2 και iPad 3) και απευθύνεται κυρίως για τον ανταγωνισμό με το «μικρό» Kindle Fire της Amazon.

Makers in Apple’s iPad supply chain have started delivering samples of 7.85-inch iPads for verification, with volume production likely to begin in the third quarter of 2012 at the earliest, according to industry sources.

H κυκλοφορία ενός iPad mini φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό με την Wall Street Journal να είναι η τελευταία που έχει αναφερθεί σε αυτό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι αποδεδειγμένα η Apple πειραματίζεται με διάφορα μεγέθη για τις συσκευές της και η ύπαρξη ενός πρωτότυπου iPad mini δεν αμφισβητείται. Από τον πειραματισμό μέχρι την κυκλοφορία, όμως, υπάρχει ένα μεγάλο άλμα λογικής και γι’ αυτό συμβουλεύουμε να είσαστε επιφυλακτικοί με τέτοιες πληροφορίες.

Σχολιασμός στο forum

via Digitimes

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.