Το iPad 3 θα διαθέτει τεχνολογία E-Sense για να “αισθάνεται” ο χρήστης την οθόνη (;)


By
Posted on Wednesday March 7th, 2012 / 16:23

Η φράση “We have something you really have to see. And touch.” που απεικονίζεται στην πρόσκληση της Apple για το σημερινό event, έχει αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσει ένα γαιτανάκι φημολογίας που θέλει το επόμενης γενιάς iPad να χρησιμοποιεί την τεχνολογία E-Sense (διάβασε εδώ περισσότερα) της Senseg, χάρι στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να αισθανθεί την οθόνη!

Senseg Tactile Interface

Η κουβέντα για πιθανή συνεργασία της Apple με τη Senseg έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά επανήλθε στο προσκήνιο μόλις χτες από την The Guardian, η οποία ήλθε σε επαφή με τους ιθύνοντες της Senseg τον περασμένο Ιανουάριο και από τα λεγόμενα τους συμπέρανε ότι όντως υπάρχει συνεργασία με την Apple, με τον technical marketing manager της εταιρίας, Petri Jehkonen, να δηλώνει αινιγματικά:

“Θα μπορούσε (ο πελάτης) να είναι η Apple. Το σχόλιο μου είναι ‘ουδέν σχόλιον'”

Ακόμη, η ιστοσελίδα Pocket-lint ήρθε σε επαφή με εκπρόσωπο τύπου της Senseg και έλαβε την εξής απάντηση:

“Δε θα κάνουμε καμία επίσημη δήλωση μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακοίνωση της Apple”

Μέσα στις τελευταίες ώρες έχουν αναφερθεί στο θέμα αρκετές μεγάλες τεχνολογικές ιστοσελίδες, με αναλύσεις για το χώρισμα στην εφαρμογή Calendar (όπως απεικονίζεται στην πρόσκληση) και αναφορές σε παρεμφερείς πατέντες που έχει καταθέσει η Apple στο παρελθόν. Εάν αληθεύει, θα το μάθουμε σε λίγες ώρες!

Συζήτηση στο forum

via

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
Comments are closed.