Διαθέσιμο το Tethered JailBreak του iOS 5.1 για τις συσκευές που δεν έχουν τον Α5 επεξεργαστή


By
Posted on Thursday March 8th, 2012 / 13:04

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ώρες από την επίσημη κυκλοφορία του iOS 5.1 και έγινε και αυτό jailbroken!

Το exploit του Geohot με το limera1n ισχύει για τις μη-A5 συσκευές (δηλαδή για iPhone 4, iPad 1 και iPhone 3GS (ανεξαρτήτως bootrom) με το τελευταίο firmware, iOS 5.1.

Απλώς αναβαθμίστε με το iTunes, ενώ όσοι χρησιμοποίησαν το ultrasn0w για να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους διατηρώντας την baseband πρέπει να περιμένουν λίγες ημέρες ακόμη ώσπου να χρησιμοποιήσουν νέο custom firmware για restore. Να υπενθυμίσουμε ότι το Tethered JailBreak σημαίνει πως πρέπει να κάνετε ‘boot tethered’ μέσα από το redsn0w κάθε φορά που επανεκκινεί η συσκευή σας.

Χωρίς την επιλογή ‘boot tethered’ του Redsn0w η συσκευή θα ανοίγει, αλλά δεν θα λειτουργούν όλα τα tweaks και οι εφαρμογές του Cydia, όπως ούτε και ο safari. Για τους κατόχους iPhone 3GS με την παλιά bootrom το JailBreak παραμένει untethered (το Redsn0w το αναγνωρίζει αυτόματα). Τέλος, το steaks4uce exploit του @pod2g λειτουργεί και με τα MC μοντέλα του iPod touch 2G.

Σημείωση: Το tethered JailBreak δεν αφορά τις A5 συσκευές, δηλαδή το iPhone 4S και το iPad 2.

[via Dev Team’s blog]

Μπορείτε να κατεβάσετε το Redsn0w 0.9.10b6 από εδώ: MacOSXWindows

Σχολιασμός στο Forum

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας

Tags: ,
Comments are closed.