Πρόβλημα με μερικά smart covers στο νέο iPad


By
Posted on Thursday March 22nd, 2012 / 11:45

smart cover

Φαίνεται ότι έχει προκύψει ένα μικρό πρόβλημα με μερικά smart covers και την συμβατότητά τους με το νέο iPad. Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες αναφέρουν ότι το smart cover τους δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε με το νέο iPad όσον αφορά την λειτουργία αυτόματου on-off της οθόνης κατά το άνοιγμα και κλείσιμο του cover αντίστοιχα.

Μετά από μια μικρή έρευνα ο φωτογράφος Mark Booth ανακάλυψε τι συμβαίνει και έχουμε αυτό το παράδοξο. Φαίνεται ότι ο αισθητήρας sleep/wake του iPad 2 δεν είχε συγκεκριμένη πολικότητα κάτι που οδηγούσε μερικές φορές στο να σβήνει η οθόνη χωρίς να το επιδιώκει ο χρήστης. Η Apple γρήγορα διόρθωσε αυτό το πρόβλημα αναβαθμίζοντας τα smart covers κάποια στιγμή μέσα στο 2011.

Οπότε, όσοι έχετε smart cover πριν από κάποια χρονολογία μέσα στο 2011 (δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε αλλά εικάζουμε ότι η αλλαγή έγινε νωρίς) ενδέχεται να μην λειτουργεί με το νέο iPad. Δηλαδή, ενώ θα «κουμπώνει» κανονικά στην συσκευή δεν θα λειτουργεί η δυνατότητα αυτόματου ανοίγματος και κλεισίματος της οθόνης.

Σχολιασμός στο forum

via Mashable

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
Comments are closed.