Ανακοίνωση της iSquare για το νέο iPad


By
Posted on Thursday March 29th, 2012 / 17:32

H iSquare, επίσημος διανομέας της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο, μας ενημερώνει σχετικά με το λανσάρισμα του νέου iPad που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή (23 Μαρτίου) στη χώρα μας:

Νέο iPad 3 Ελλάδα τιμές

Μέριμνα της iSquare, ως επίσημου διανομέας της Apple, είναι η συμπόρευση της ελληνικής αγοράς με την Ευρωπαϊκή, και η παροχή στον Έλληνα καταναλωτή ακριβώς ό,τι προσφέρεται στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, την ίδια ακριβώς στιγμή. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως ήταν αναμενόμενο, τα πρώτα κομμάτια του νέου iPad δεν ήταν δυνατόν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση. Σταδιακά η διαθεσιμότητα θα βελτιωθεί και σύντομα θα υπάρχει ικανοποιητική επάρκεια. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε σε όλες τις χώρες που λανσαρίστηκε το iPad.

Η iSquare, μέσα σε λιγότερο από δυόμιση χρόνια έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην αγορά, όσον αφορά τη διάδοση και την υποστήριξη των προϊόντων Apple, κερδίζοντας διαρκώς όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Η εταιρία επενδύει συνεχώς ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει την απόλυτη εμπειρία Apple σε όλα τα σημεία πώλησης, μέσα από την παροχή υψηλών υπηρεσιών που έχει βάλει σαν στόχο για την Ελληνική και την Κυπριακή αγορά.

Στόχος της iSquare για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά είναι η ικανοποίηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την εξάπλωση της τεχνολογίας που βελτιώνει την απόδοση εργασίας και την ανταγωνιστικότητα με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Το iPhoneHellas σε μία προσπάθεια να σε βοηθήσει να εντοπίσεις το κατάστημα που μπορείς να βρεις και να αποκτήσεις το νέο tablet της Apple έχει δημιουργήσει το παρακάτω topic: Δες από που μπορείς να αποκτήσεις το νέο iPad

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.