Μεγάλη αναβάθμιση για την εφαρμογή του Facebook τον επόμενο μήνα (;)


By
Posted on Wednesday June 27th, 2012 / 20:39

facebook

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times η επίσημη εφαρμογή του Facebook για το iPhone αναμένεται να λάβει σημαντική αναβάθμιση τον επόμενο μήνα βελτιώνοντας κατά πολύ την ταχύτητα και απόκριση της σε σχέση με την τωρινή έκδοση. Ο Nick Bilton που δοκίμασε την εφαρμογή αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Facebook έχει γράψει σχεδόν από την αρχή την εφαρμογή χρησιμοποιώντας βασικά Objective-C με κύριο στόχο τη βελτίωση στην ταχύτητα αφήνοντας παράλληλα το γραφικό περιβάλλον περίπου ίδιο.

Το HTML5 που χρησιμοποιείται σήμερα στην εφαρμογή του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου παρόλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος συσκευών δεν προσφέρει τον ίδιο βαθμό απόκρισης με την Objective-C που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις hardware δυνατότητες του iPhone και δεν απαιτεί από τη συσκευή να κατεβάζει από την αρχή τα δεδομένα μέσω Internet για να λειτουργήσει.

Η πληροφορία αυτή, εφόσον επαληθευτεί, αναμφίβολα θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των χρηστών της εφαρμογής του Facebook στο iPhone, οι οποίοι μέχρι σήμερα έπρεπε να ανεχτούν μια κατώτερη των προσδοκιών εμπειρία χρήσης.

Σχολιασμός στο forum

[via NYT]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.