Διαθέσιμο το Kiosk της Griffin για το iPad


By
Posted on Monday July 2nd, 2012 / 15:49

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το iPad ως κιόσκι πληροφοριών και γενικότερα σε επαγγελματικούς χώρους με απόλυτη όμως ασφάλεια, η Griffin έχει διαθέσιμη πλέον τη δική της λύση που ακούει στο όνομα Kiosk.

 

Το Kiosk έρχεται σε δύο εκδόσεις: την επιδαπέδια (Floor Mount Model) με κόστος $299 και η οποία στερεώνεται στο δάπεδο υψώνοντας το iPad στα 1,2 μέτρα, και την επιτραπέζια (Table Mount) με κόστος $199 και ύψος 35 εκατοστών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη συσκευασία περιέχονται και τρεις ανταλλακτικές προσόψεις που επιτρέπουν ή περιορίζουν την πρόσβαση στην κάμερα και το κουμπί αφετηρίας. Επίσης, μέσα από τον μεταλλικό σκελετό διέρχεται και το καλώδιο τροφοδοσίας το οποίο παραμένει συνεχώς υπό προστασία.

Για να εξασφαλίσετε, τέλος, ότι οι πελάτες σας θα χρησιμοποιούν μόνο την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα σας, η Griffin έχει στο App Store τη δική της εφαρμογή Kiosk. Με αυτήν μπορείτε να ορίσετε ένα URL ή web domain προς εμφάνιση μετά από συγκεκριμένο χρόνο αδράνειας, να δημιουργήσετε μία whitelist επιτρεπόμενων διευθύνσεων πρόσβασης, να δώσετε ταυτότητα τις συσκευές σας (όνομα ή απαρίθμηση) και να ενημερώνεστε μέσω email εάν κάποια από αυτές βρίσκεται εκτός σύνδεσης, έχει χαμηλή μπαταρία ή γενικώς επιδέχεται κακής μεταχείρισης από κάποιον χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο data sheet (PDF) της εταιρείας.

Σχολιασμός στο forum

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας

Tags: , ,
Comments are closed.