Πρώην εργαζόμενος στην Apple σχολιάζει τη διαδικασία έγκρισης εφαρμογών στο App Store


By
Posted on Thursday July 5th, 2012 / 12:07

app store

Ομολογουμένως η διαδικασία έγκρισης μιας εφαρμογής στο App Store είναι ένα σύστημα για το οποίο η Apple έχει κατακριθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Εκτός από τον μεγάλο χρόνο αναμονής δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου εφαρμογές χαμηλής ποιότητας και κλεμμένου περιεχομένου έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο App Store. Για όσους δεν το γνωρίζουν η Apple χρησιμοποιεί ειδικά εκπαιδευμένους ανθρώπους, οι οποίοι πρέπει να ελέγχουν τις εφαρμογές που υποβάλλονται προς έγκριση στο App Store. Ένας από αυτούς έδωσε συνέντευξη στο BusinessInsider δηλώνοντας τα εξής:

«Οι άνθρωποι νομίζουν ότι υπάρχουν 100 άτομα στην Ινδία που κάνουν reviews. Είναι απλά άνθρωποι σε ένα κτήριο στην Apple και η εταιρεία δεν πρόκειται να θυσιάσει την ποιότητα της ομάδας απλά για να γεμίσει θέσεις. Υπόσχομαι ότι είναι πολύ λιγότεροι από αυτό που φαντάζεστε.»

και

«Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα να προσπαθείς να διαλέξεις τα καλά από τα κακά. Κάποιος πρέπει να κάθετε και να κοιτάει όλα αυτά τα άσχημα. Η Apple αρνείται να αναθέσει τη δουλειά σε μεγάλα group ανθρώπων. Επιμένει στο να έχει έξυπνους, μορφωμένους και καλά εκπαιδευμένους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους.

Σχολιασμός στο forum

[via BusinessInsider]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.