Ανάκτηση ξεχασμένου κωδικού ξεκλειδώματος μίας iOS συσκευής [Οδηγός]


By
Posted on Wednesday August 8th, 2012 / 14:26

Ο moderator thanasis του iPhoneHellas forum μας παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό ανάκτησης ενός ξεχασμένου κωδικού κλειδώματος (password) της συσκευής μας:

Λίγο πολύ όλοι μας ανά διαστήματα ξεχνάμε τους κωδικούς μας.. Η πρώτη κίνηση είναι να “στύψουμε” το μυαλό μας αλλά πολλές φορές χωρίς θετικά αποτελέσματα και άλλες με ανεπιθύμητα που θα μας “στείλουν” για Restore..

Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί σε μια μέθοδο η οποία μας επέτρεπε με μια διαγραφή ενός μικρού αρχείου να προσπεράσουμε τον κωδικό και εν συνεχεία να βάλουμε ένα νέο .Η διαδικασία αυτή πλέον δεν ισχύει μιας και η Apple άλλαξε τον τρόπο κωδικοποίησης των Pass από την 4.x και μετά.

Θα δούμε παρακάτω ένα τρόπο που θα μας επιτρέψει να βρούμε τον ξεχασμένο μας κωδικό ώστε να μπούμε και πάλι στο μενού της συσκευής χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε Restore.

Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό ανάκτησης password σε iOS συσκευές, στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.