Νέο iPad με επεξεργαστή A6 κάνει την εμφάνισή του σε στατιστικά εφαρμογής


By
Posted on Monday October 8th, 2012 / 12:00

a6

Σύμφωνα με δημοσίευμα του MacRumors και στοιχεία από developer έκανε την εμφάνιση του μια νέα iPad συσκευή με τον κωδικό “iPad3,6″. Τα δεδομένα δείχνουν, μάλιστα, ότι η συσκευή υποστηρίζει την νέα αρχιτεκτονική ARMv7s του επεξεργαστή Α6 που βρίσκεται στο iPhone 5. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το νέο iPad “τρέχει” τον A6 ή κάποια παραλλαγή του.

Από τον κωδικό “iPad3,6″ συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση της τωρινής γενιάς iPad με τον κωδικό “iPad3,1″ (iPad3,2 και iPad3,3 για τις διάφορες εκδόσεις του) κάτι που υποστηρίζει τις φήμες για κυκλοφορία μιας τροποποιημένης έκδοσης του τωρινού iPad πολύ σύντομα με αναβαθμίσεις, όπως Lightning connector κτλπ. Ωστόσο, η μεταφορά στο Α6 τσιπ είναι αρκετά σημαντική από μόνη της και δεν ταιριάζει στην τακτική της Apple για minor upgrades.

Ο developer που παρείχε αυτά τα στοιχεία σημειώνει ότι δεν πρόκειται για το φημολογούμενο iPad mini αφού αυτό έχει ήδη εμφανιστεί σε logs ως “iPad2,5″ και “iPad2,6″ (παραλλαγή του iPad 2 δηλαδή) με τον επεξεργαστή A5.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.