Οι νέες προτάσεις της Lunatik για το iPhone 5


By
Posted on Tuesday January 8th, 2013 / 12:39

Κατά την διάρκεια της CES 2013 η Lunatik παρουσίασε τις νέες τις θήκες οι οποίες απευθύνονται στους κατόχους iPhone 5 που αναζητούν μία ιδιαίτερη πρόταση για την προστασία της συσκευής τους.

Taktik Extreme και Taktik Strike για το iPhone 5

Η γνωστή σειρά των Lunatik Taktik γίνεται επιτέλους διαθέσιμη και στο iPhone 5. Eκτός απο την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση, η θήκη προσφέρει εξαιρετική προστασία μιας και και είναι επενδυμένη με πατενταρισμένο απορροφητικό υλικό “Impact Truss system” ενώ εξωτερικά είναι κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο σε συνδυασμό με το περίφημο Corning Gorilla Glass (μοντέλο Extreme). Η σειρά της Taktik είναι αδιάβροχη, αντέχει σε σκόνη, χτυπήματα και φυσικά πτώσεις.

Τιμή: Δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, ωστόσο αναμένεται στα επίπεδα της Lunatik Taktik για το iPhone 4S ($99.95 για την Strike και $124.95 για την Extreme).

Lunatik Taktik Extreme - Lunatik Taktik Strike

Lunatik Taktik Extreme - Taktik Strike

 

Lunatik Seismik Suspension Frame for iPhone 5

Η SEISMIK αποτελεί μία νέα πρόταση της Lunatik για προστασία του iPhone 5 από πτώσεις και χτυπήματα. Η θήκη χρησιμοποιεί το πατενταρισμένο “Impact Truss system” που βρίσκουμε στην σειρά TAKTIK.

Τιμή: ¢34,95

Lunatik Seismik for iPhone 5

Lunatik Flak for iPhone 5

Μία θήκη λεπτού προφίλ με επένδυση TPU και εξωτερικό πλαίσιο από πολυκαρβονικό υλικό.

Lunatik Flak for iPhone 5

Τιμή: Δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν.

Σχολιασμός στο forum.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.