Το ομορφότερο tweak για το iPhone σας. Σύντομα κοντά σας…


By
Posted on Friday March 8th, 2013 / 11:34

Ο Ηλίας Λιμνέος ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με ένα tweak που φέρνει στη ζωή τα όσα οραματίστηκε ο André Luis Moreira. Ας κάνουμε ένα γρήγορο φρεσκάρισμα για όσους δεν θυμούνται το εμπνευσμένο concept του ALM:

Ο André Luis Moreira μας παρουσιάζει το iOS 7 όπως αυτός το φαντάστηκε. Με διακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των βασικών επιλογών (QuickSettings με υποστήριξη Pull-to-refresh), με πλήρη προεπισκόπηση των εφαρμογών που τρέχουν στο προσκήνιο και πολλές ακόμα προσθήκες που αλλάζουν ριζικά τον τρόπο εμφάνισης και πρόσβασης των ρυθμίσεων του λειτουργικού.

iOS 7 André Luis Moreira

Σύμφωνα λοιπόν με χτεσινό tweet του Ηλία Λιμνέου, το tweak στο οποίο εργάζεται για την υλοποίηση του concept του André Luis Moreira προχωράει με καλούς ρυθμούς:


Στο κρίσιμο ερώτημα περί κατανάλωσης πόρων – ένα πρόβλημα που αρκετοί χρήστες αντιμετώπισαν με το δημοφιλές tweak Auxo – ο developer απαντάει:


Αναμένουμε να το δούμε στο Cydia και να το δοκιμάσουμε στις συσκευές μας! Kudos @limneos

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.