Χρησιμοποιήστε διαφορετικά Apple IDs σε έναν υπολογιστή και iTunes [Οδηγός]


By
Posted on Monday March 11th, 2013 / 12:41

Το Macuser μας δείχνει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά Apple IDs σε έναν υπολογιστή και iTunes:

Είναι συχνό φαινόμενο στην κοινή χρήση ενός υπολογιστή στο σπίτι να υπάρχουν μέλη μιας οικογένειας με διαφορετικούς λογαριασμούς στο iTunes.

Το OS X δεν προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για την διαχείριση διαφορετικών λογαριασμών στο iTunes Store σε έναν υπολογιστή αλλά υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε.Όλα βασίζονται στη δυνατότητα που έχετε να δημιουργήσετε διαφορετικές βιβλιοθήκες στο iTunes. Σιγουρευτείτε ότι έχετε κλειστό το iTunes στον υπολογιστή σας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο alt/option ανοίξτε το ξανά. Θα παρατηρήσετε ότι εμφανίζεται το παρακάτω παράθυρο:

Αναρτημένη εικόνα

Επιλέξτε το ‘Create Library…’, δώστε ένα όνομα στη νέα βιβλιοθήκη σας και αποθηκεύστε την σε μια τοποθεσία της επιλογής σας. Από εκεί και πέρα εισάγοντας τη διεύθυνση στο iTunes Store μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές, μουσική, βιβλία, ταινίες κτλπ που σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό χωρίς να μπλέκονται μεταξύ τους, όπως πριν. Επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή για κάθε διαφορετικό λογαριασμό που υπάρχει στο σπίτι σας.
Τώρα, κάθε φορά που κάποιος θα θέλει να ανοίξει το iTunes θα πρέπει με το alt/option να επιλέγει τη δική του προσωπική βιβλιοθήκη που έχει δημιουργήσει.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.