Κατεβάστε το King Of Opera, ένα από τα διασκεδαστικότερα games του App store, δωρεάν!


By
Posted on Wednesday April 17th, 2013 / 14:54

King of Opera

Κατεβάστε το King Of Opera, ένα από τα διασκεδαστικότερα games του App store, δωρεάν!

Το King of Opera είναι Universal εφαρμογή (iPhone/iPod touch και iPad) και υποστηρίζει ως και 4 παίχτες οι οποίοι παίζουν ταυτόχρονα στην ίδια συσκευή.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι πολύ απλός, ο κάθε παίχτης πρέπει να καθοδηγήσει τον τενόρο που χειρίζεται ώστε να βρίσκεται κάτω από τον προβολέα της σκηνής και να ερμηνεύει για όσο περισσότερο χρονικό διάστημα μπορεί. Φυσικά, οι υπόλοιποι παίχτες δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και προσπαθούν να πετάξουν τους ανταγωνιστές τους εκτός σκηνής.

Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι που θα παίξετε ξανά και ξανά με την οικογένεια σας και την παρέα σας, ιδιαίτερα όσοι έχετε iPad καθώς η μεγάλη οθόνη κάνει τη διαφορά.

Το βίντεο που ακολουθεί θα σας δώσει μία γεύση από την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπορεί να μεταφέρει το διασκεδαστικό gameplay και το παρεΐστικο κλίμα που επικρατεί γύρω από την οθόνη της συσκευής:

Αποκτήστε σήμερα το King Of Opera εντελώς δωρεάν: App store link.

Για περισσότερες προσφορές εφαρμογών και παιχνιδιών επισκεφτείτε το αντίστοιχο νήμα στο forum του iPhoneHellas.gr

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.