Το iOS 6 είναι εγκατεστημένο στο 93% των iPhone [Έρευνα]


By
Posted on Friday June 7th, 2013 / 11:15

Μόλις 3 ημέρες πριν την παρουσίαση του iOS 7 (την οποία μπορείτε παρακολουθήσετε μαζί μας σε ένα LIVE με πολλές εκπλήξεις την Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 20:00) και το ποσοσοτό υιοθέτησης του iOS 6 αγγίζει απόλυτα νούμερα.

iOS 6 iPhone

Σύμφωνα με έρευνα του διαφημιστικού δικτύου Chitika το iOS 6 βρίσκεται εγκατεστημένο στο 93% των iPhone δείχνοντας έναν εκπληκτικό βαθμό υιοθέτησης του νεότερου λειτουργικού συστήματος της Apple. Ακολουθεί το iOS 5 με ποσοστό 5.5%, το iOS 4 με 1.7 και το iOS 3 με 0.1%.

Οι μετρήσεις αφορούν μεν τις ΗΠΑ και Καναδά αλλά σχηματίζουν μια γενικότερη εικόνα και για το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 6 το αντίστοιχο ποσοστό υιοθέτησης είχε καταμετρηθεί στο 61%.

Όσον αφορά το iOS 6 και τους χρήστες iPad, τα στοιχεία δείχνουν ένα μικρότερο βαθμό υιοθέτησης σε σχέση με το iPhone (82.9%):

iOS 6 iPad

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , , ,




Comments are closed.