Η Apple κατέθεσε αίτηση για κατοχύρωση του ‘iWatch’ ως σήμα κατατεθέν, στην Ιαπωνία


By
Posted on Monday July 1st, 2013 / 11:12

Όπως μας ενημερώνει το Macuser, η Apple κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση του ‘iWatch’ ως σήμα κατατεθέν, στην Ιαπωνία:

iWatch

Η Apple κατέθεσε αίτηση για την κατοχύρωση του ‘iWatch’ ως σήμα κατατεθέν στην Ιαπωνία σύμφωνα με έγγραφο που χρονολογείται από τις αρχές Ιουνίου στο τοπικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της χώρας.

Η αίτηση αναφέρεται σε «υπολογιστή χειρός» ή «συσκευή ρολόι» και αν μη τι άλλο τροφοδοτεί τις φήμες (βλ. iWatch) για το ενδιαφέρον της εταιρείας στον χώρο αυτό με την κυκλοφορία μιας τέτοιας συσκευής ίσως και πριν το τέλος του 2013.

Από την άλλη, είναι σύνηθες φαινόμενο η κατοχύρωση ονομάτων από εταιρείες για την προστασία της ονομασίας τους χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση για την κυκλοφορία ή δημιουργία μιας τέτοιας συσκευής. Εμείς, βέβαια, θα επιλέξουμε να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας για μια τέτοια συσκευή από την Apple όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.