Καθυστερεί το iPhone 5S, πλαστικό iPhone και iPad 5 στις αρχές Σεπτέμβρη και iPad mini το 2014 (;)


By
Posted on Tuesday July 23rd, 2013 / 11:00

iphone

Ο αναλυτής Ming-Chi Kuo σε νέα του έκθεση υποστηρίζει ότι προβλήματα στην παραγωγή του επερχόμενου iPhone 5S θα συμβάλλουν στην καθυστέρηση της συσκευής για τα τέλη Σεπτέμβρη με περιορισμένη διαθεσιμότητα έως τον Οκτώβρη ή Νοέμβρη. Συγκεκριμένα, τα προβλήματα εντοπίζονται σε ορισμένα εξαρτήματα, όπως η κάμερα που θα διαθέτει μεγαλύτερα megapixels με λειτουργία slow motion και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ταυτόχρονα, ο Kuo θεωρεί ότι το φημολογούμενο πλαστικό iPhone, με τιμή μεταξύ $450 και $550, θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από το iPhone 5S και συγκεκριμένα στις αρχές Σεπτεμβρίου μαζί με ένα ανανεωμένο iPad πέμπτης γενιάς, με λεπτότερο και ελαφρύτερο σχεδιασμό που θα θυμίζει το iPad mini. Το ενδιαφέρον σε αυτό το σημείο έγκειται στο γεγονός ότι ο Kuo πιστεύει ότι δεν θα δούμε φέτος νέο iPad mini, Retina ή μη. «Κρίνοντας από την κατάσταση της παραγωγής του iPad mini υπολογίζουμε ότι οι αποστολές θα πραγματοποιηθούν το νωρίτερο τον Δεκέμβριο», αναφέρει ο Kuo. «Το Retina iPad mini θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή Απρίλιο του 2014».

Όσον αφορά τους υπολογιστές Mac ο Kuo δηλώνει ότι τα Retina MacBook Pro με επεξεργαστή Haswell θα κυκλοφορήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου και τα νέα iMac στα τέλη Αυγούστου, χωρίς να υπάρχει πιο συγκεκριμένη ημερομηνία. Πολλοί ήλπιζαν ότι η Apple θα αναβαθμίσει ολόκληρη τη σειρά Mac κατά τη διάρκεια του WWDC 2013 αλλά είδαμε μόνο νέα μοντέλα MacBook Air με καλύτερη διάρκεια μπαταρίας ευελπιστώντας παρόμοια αποτελέσματα και στα MacBook.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.