Θήκη προστασίας για το iPhone 5C κάνει την εμφάνιση της στο Amazon


By
Posted on Tuesday July 30th, 2013 / 16:32

Η έλευση του iPhone 5C, του φτηνότερου πλαστικού μοντέλου iPhone που αναμένεται να ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο δίπλα στο iPhone 5S, μπορεί να θεωρείται σχεδόν δεδομένη μετά τις συνεχιζόμενες διαρροές τους τελευταίους μήνες (βλ. iPhone 5C), ωστόσο μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα από την Apple κάθε αναφορά σε αυτό καλύπτεται με σκεπτικισμό. Μέσα στο πνεύμα αυτό, η “είδηση” της ημέρας που αφορά το iPhone 5C δεν είναι άλλη από την εμφάνιση θήκης προστασίας από την elago, στο Amazon:

elago S5C Slim Fit 2 Case for iPhone 5C

Η θήκη με τίτλο elago S5C Slim Fit 2 Case for iPhone 5C είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο και λουλακί(!)) με ημερομηνία αποστολής την 23η Αυγούστου, ωστόσο φυσικά δεν μπορούμε  να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο δημιουργίας δωρεάν διαφήμισης γύρω από το συγκεκριμένο brand.

Αδιαμφισβήτητα η θήκη της elago έχει σχεδιαστεί με βάση τα φυσικά μοντέλα που έχουν ήδη κατακλύσει την Κίνα. Το κατά πόσο θα “επαληθευτούν” είναι κάτι που θα το μάθουμε το Σεπτέμβριο.

[juicebox gallery_id=”59″]

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να σας προστατέψουμε και να σας προτείνουμε να μην προχωρήσετε σε προ-παραγγελία θηκών και εξαρτημάτων για μοντέλα που δεν έχουν ανακοινωθεί.

Σχολιασμός στο forum

 

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.