Οι πρώτες εισαγωγικές σημειώσεις της σημερινής εκδήλωσης


By
Posted on Tuesday September 10th, 2013 / 20:05

Apple

H πολυαναμενόμενη εκδήλωση της Apple ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά και ο Tim Cook με τον παραδοσιακό του τρόπο άνοιξε την παρουσίαση με ορισμένες εισαγωγικές σημειώσεις από την πορεία της Apple τους τελευταίους μήνες. Τα κυριότερα σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσουμε είναι τα εξής:

  • iTunes Festival: «η έβδομη συνεχόμενη χρονιά και ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουμε την αγάπη μας προς τη μουσική», είπε ο Tim Cook. 20 εκατομμύρια αιτήσεις για τα εισιτήρια (προσφέρονται δωρεάν σε κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου) με livestream σε πάνω από 100 χώρες για όλο το μήνα του Σεπτεμβρίου!
  • 5 εκατομμύρια επισκέπτες στο Apple Store του Stanford τα τελευταία 9 χρόνια (2000 καθημερινά). Το κατάστημα αντικαταστάθηκε την περασμένη βδομάδα από ένα πανέμορφο κτήριο που μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα εδώ. Νέος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, οκτώ φορές περισσότερες χώρος από τον παλιό χώρο με δύο δωμάτια για hands on demos και υπηρεσίες όπως genius bar.
  • Τον επόμενo μήνα θα κυκλοφορούν 700 εκατομμύρια iOS συσκευές στην αγορά.
  • Δεδομένου του αριθμού των iOS συσκευών και της ευκολίας της αναβάθμισης το iOS 7 θα γίνει το δημοφιλέστερο λειτουργικό σε φορητές συσκευές.
  • To iOS 7 θα διατίθεται δωρεάν και θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου για iPhone και iPad
  • H σουίτα εφαρμογών iWork και iLife θα διατίθενται δωρεάν σε νέους κατόχους iOS συσκευών!

 

Σε εξέλιξη…

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.