Μήνας ρεκόρ για το App Store ο Δεκέμβριος με $1 δις πωλήσεις


By
Posted on Tuesday January 7th, 2014 / 17:05

App Store

Με δελτίο τύπου η Apple μας ενημερώνει ότι οι χρήστες iOS συσκευών ξόδεψαν πάνω από $10 δις στο App Store το 2013, εκ των οποίων το ένα δις ξοδεύτηκε μόνο τον Δεκέμβριο. Οι λήψεις εφαρμογών έφτασαν σχεδόν τα 3 δις τον Δεκέμβριο καθιστώντας τον τον πιο πετυχημένο μήνα στην ιστορία του App Store. Ως εκ τούτου οι developers έχουν κερδίσει συνολικά πάνω από $15 δις στο App Store, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο εφαρμογές με πάνω από 500.000 ειδικά σχεδιασμένες για το iPad.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που έκαναν το 2013 την καλύτερη χρονιά για το App Store», ανέφερε ο Eddy Cue, πρώτος αντιπρόεδρος του τμήματος Internet Software & Services. «Οι εφαρμογές για τη γιορτινή περίοδο ήταν εκπληκτικές και ανυπομονούμε να δούμε τι θα δημιουργήσουν οι developers το 2013».

Στη συνέχεια η Apple κατονομάζει ορισμένους developers, όπως τους Evernote, Yahoo!, OpenTable κτλπ, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εφαρμογές που εκμεταλλεύτηκαν το ανανεωμένο περιβάλλον του iOS 7 και τις πάνω από 200 νέες λειτουργίες και APIs. Επίσης, η εταιρεία δεν φοβάται να αναφερθεί και σε ορισμένους developers που θεωρεί ότι πρέπει να προσέξουμε το 2014. Αυτοί είναι οι Duolingo (Ηνωμένες Πολιτείες), Simogo (Σουηδία), Frogmind (Ηνωμένο Βασίλειο), Plain Vanilla Corp (Ισλανδία), Atypical Games (Ρουμανία), Lemonista (Κίνα), BASE (Ιαπωνία) και Savage Interactive (Αυστραλία).

Σχολιασμός στο forum

[via Apple]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.