Η Realmac δίνει τέλος στο μπέρδεμα με το Clear στο iOS: Μία εφαρμογή, δωρεάν για 24 ώρες


By
Posted on Wednesday February 19th, 2014 / 17:49

Clear

Θα θυμάστε τη φασαρία που είχε γίνει με την εφαρμογή Clear και τη νέα έκδοση που οι καταναλωτές έπρεπε να πληρώσουν ξανά για να χρησιμοποιήσουν στο iOS 7. H Realmac, η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή, μετά την αυστηρή κριτική που δέχθηκε είχε επαναφέρει την πρώτη έκδοση του Clear για iPhone στο App Store μετονομάζοντας την universal έκδοση για το iOS 7 σε Clear+. Η γκρίνια παρέμεινε.

Σήμερα η εταιρεία σε επιστολή της φαίνεται ότι μετανιώνει για όλα αυτά που έγιναν και θέλει να απλοποιήσει εκ νέου την κατάσταση επιστρέφοντας σε μία και μόνο έκδοση της εφαρμογής, με την αρχική έκδοση να έχει λάβει ήδη υποστήριξη για το iPad. Μιας και η Apple δεν προσφέρει τη δυνατότητα μετάβασης σε άλλες εκδόσεις εφαρμογών αυτόματα αυτό που θα γίνει είναι το εξής:

  • Όσοι έχετε αγοράσει το Clear [iTunes link] δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα
  • Όσοι έχετε αγοράσει το Clear+ [iTunes link] θα πρέπει να περιμένετε μέσα στις επόμενες μέρες όταν το Clear θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν για 24 ώρες ώστε να το αποκτήσετε χωρίς χρέωση. Για να διασφαλιστεί ότι όλοι θα επιστρέψουν στο Clear η εφαρμογή θα γίνει δωρεάν δύο φορές.

Για να σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε την προσφορά μπορείτε να παρακολουθείτε το ειδικό θέμα στο φόρουμ του iPhoneHellas.gr ή να γραφτείτε στην υπηρεσία ειδοποίησης της Realmac εδώ.

U P D A T E [27/2/2014]

Η πρώτη 24ωρη περίοδος ξεκίνησε σήμερα. Κατεβάστε το Clear δωρεάν στο App Store [iTunes link]

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.