Το επόμενο iPhone θα δανείζεται στοιχεία από τα iPhone 5C και iPod nano 7G [Φήμες]


By
Posted on Tuesday March 11th, 2014 / 16:35

iPod nano

Νέο δημοσίευμα από την ιαπωνική ιστοσελίδα Macotakara (via AppleInsider) αναφέρει ότι η Apple έχει κατασταλάξει σε δύο μεγαλύτερα iPhone για φέτος με οθόνες 4.7 και 5.7 ίντσες χωρίς, βέβαια, να γίνεται γνωστό εάν θα διατεθούν και τα δύο ή μόνο ένα από αυτά.

Το ενδιαφέρον του δημοσιεύματος εστιάζεται στο γεγονός ότι ο σχεδιασμός της συσκευής θα δανείζεται στοιχεία από το iPhone 5C και το iPod nano έβδομης γενιάς. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα διαθέτει πλαστικό σώμα καθώς το iPod nano είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο προσφέροντας όμως την ίδια χρωματική γκάμα με το iPhone 5C. Το μεγαλύτερο iPhone δεν θα αντικαταστήσει το υπάρχον iPhone 5C, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αλλά θα διαφημιστεί ως μια high-end επιλογή. Συνεπώς, αναμένουμε ότι η διάταξη των πλαϊνών κουμπιών έντασης στο μεγαλύτερο iPhone θα είναι όπως το iPhone 5C και η πλάτη του θα διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες.

iphone_5c_colors_4

Επίσης, το 5.7-inch iPhone λέγεται ότι θα έχει πάχος μόλις 7 χιλιοστά, δηλαδή 0.6 χιλιοστά πιο λεπτό από το iPhone 5S, αλλά επειδή η οπίσθια κάμερα προεξέχει ελάχιστα από την υπόλοιπη επιφάνεια η Apple ενδέχεται να επιλέξει να αυξήσει λίγο το πάχος. Φημολογείται ότι κάτι παρόμοιο έγινε και με το iPad Air που στην αρχή είχε κατασκευαστεί με πάχος 7 χιλιοστά αλλά τελικά κυκλοφόρησε στα 7.5 χιλιοστά.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.