Ετοιμαστείτε να εθιστείτε ξανά: Το Flappy Bird θα επιστρέψει στο App Store!


By
Posted on Thursday March 20th, 2014 / 11:00

Flappy Bird

Σύμφωνα με δηλώσεις στο twitter του ίδιου του Dong Nguyen αλλά και με τα όσα είπε σε άλλους developers κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο το απίστευτα εθιστικό Flappy Bird που προκάλεσε κύματα τρέλας θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο App Store. Η πρώτη ελπίδα (για τους φανατικούς οπαδούς του) είχε εμφανιστεί σε συνέντευξη του Dong στο Rolling Stone νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν και είχε δηλώσει ότι σκεφτόταν να επαναφέρει και πάλι το Flappy Bird στο App Store.

Υπενθυμίζουμε ότι το Flappy Bird είχε αποσυρθεί από το App Store (και Google Play) λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του επειδή ο Dong είχε χάσει …την ησυχία του! To παιχνίδι απέφερε στον δημιουργό του περίπου $50000 την ημέρα από τις διαφημίσεις μιας και η εφαρμογή η ίδια ήταν δωρεάν. Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να κατεβάσει το Flappy Bird πλέον τα έσοδα από τις διαφημίσεις συνεχίζουν να έρχονται από τους ήδη υπάρχοντες χρήστες του παιχνιδιού.

Η τρέλα είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο που στο ebay είχαν κάνει ήδη την εμφάνισή τους iPhone η τιμή των οποίων ξεπερνούσε τα $99000 και $90000. Όχι γιατί είναι κατασκευασμένα από χρυσό ή κάτι τέτοιο, απλά επειδή είχαν εγκατεστημένο το Flappy Bird! Αυτή τη φορά το Flappy Bird θα εμφανίζει προειδοποιητικό μήνυμα ‘Please take a break’ για να αποθαρρύνει εθιστικές συμπεριφορές. Θα είναι αρκετό;

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.