Ο Christian Bale στον ρόλο του Steve Jobs;


By
Posted on Friday March 21st, 2014 / 12:35

christian_bale_steve_jobs

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TheWrap o David Fincher θέλει μόνο τον Christian Bale για τον ρόλο του Steve Jobs ώστε να δεχτεί να σκηνοθετήσει την ταινία που έχει γράψει ο Aaron Sorkin για λογαριασμό της Sony Pictures.

O Christian Bale θεωρούνταν εξαρχής υποψήφιος για να υποδυθεί τον Steve Jobs τόσο εξαιτίας της φυσικής του ομοιότητας (βλέπε φωτογραφία παραπάνω) όσο και της ιδιοσυγκρασίας του που φαίνεται ότι πλησιάζει αυτή του ιδρυτή της Apple. Βέβαια, κανείς δεν έχει πλησιάσει τον Bale ακόμα αφού οι συζητήσεις περιορίζονται μέχρι στιγμής μεταξύ του Fincher και της Sony. Από την άλλη, ο Bale βρίσκεται σε διακοπές για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του μετά το τέλος των γυρισμάτων για την ταινία ‘Exodus’ του Ridley Scott, στην οποία υποδύεται τον Μωυσή.

H μέχρι στιγμής άτιτλη ταινία της Sony Pictures για τον Steve Jobs αποτελεί την μεταφορά της βιογραφίας του Steve Jobs από τον Walter Isaacson στην μεγάλη οθόνη. O Sorkin είχε αποκαλύψει ότι ολόκληρη η ταινία θα αποτελείται από τρεις σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο. Αυτές οι τρεις σκηνές θα λαμβάνουν χώρα στα παρασκήνια πριν την παρουσίαση του πρώτου Mac, του NeXT cube και του iPod αντίστοιχα με διάρκεια 30 λεπτά έκαστη.

Πηγή: Macuser

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.