Εσωτερικά έγγραφα της Samsung αποκαλύπτουν ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι να “κερδίσει” την Apple


By
Posted on Tuesday April 8th, 2014 / 12:06

Apple-Samsung

Η αιώνια διαμάχη των δύο κορυφαίων κατασκευαστών smartphones (και όχι μόνο…)  Apple και Samsung είναι γνωστή ανά την υφήλιο και τώρα νέες αποκαλύψεις από εσωτερικά έγγραφα της τελευταίας μαρτυρούν ότι η #1 προτεραιότητα της για το 2012 ήταν να “κερδίσει” την Apple.

Το επίμαχο έγγραφο έχει τίτλο “2011 Summary and Lessons Learned 2012 Business Forecast” και σκοπό έχει να εφιστήσει την προσοχή των εργαζομένων της κορεάτικης εταιρείας για την πολύ σοβαρή και επείγουσα απειλή που ακούει στο όνομα Apple. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ημερομηνία του εγγράφου (τέλη του 2011) συμπίπτει με την πρώτη αγωγή που δέχτηκε η Samsung από την Apple.

Προκειμένου να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον κολοσσό του Cupertino, η Samsung  τονίζει ότι θα πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στο branding της σειράς Galaxy (Galaxy S για τα premium  και Galaxy για τα high/mid-range μοντέλα της) αλλά και να κατανοήσει καλύτερα τους λόγους που το καταναλωτικό κοινό στρέφεται προς τα προϊόντα της Apple.

Τέλος στις προβλέψεις της κορεάτικης εταιρείες η Apple εμφανίζεται να πουλά περισσότερα από 40 εκατομμύρια iPhone (21% της συνολικής αγοράς smartphones), αριθμός που τελικά αποδείχτηκε πολύ μικρός σε σχέση με τις 125 εκατομμύρια πωλήσεις iPhone που σημειώθηκαν!

Σχολιασμός στο forum.

 

About Theodora Konstantope

In love with my iPhone
Comments are closed.