Η Apple επικεντρώνεται στο OS X 10.10 αφήνοντας πίσω χαρακτηριστικά του iOS 8 για το iOS 8.1;


By
Posted on Friday May 2nd, 2014 / 14:27

Μία είδηση που δεν θα ευχαριστήσει τους κατόχους iPhone, iPad και iPod touch κάνει το γύρω του διαδικτύου σήμερα και θέλει την Apple να επικεντρώνεται στο OS X 10.10 αφήνοντας πίσω χαρακτηριστικά του iOS 8 για το iOS 8.1.

Σύμφωνα λοιπόν με το 9to5mac το OS X 10.10 αλλάζει ριζικά (στο βαθμό που άλλαξε το iOS 7 από το iOS 6) και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία γενικευμένη επικέντρωση της ομάδας των προγραμματιστών της Apple προς το OS X με αποτέλεσμα ορισμένα από τα χαρακτηριστικά και νέες λειτουργίες του iOS 8 να μεταφέρονται αργότερα στο χρονοδιάγραμμα και να διατίθονται τελικά με το iOS 8.1, αν και αναμένεται να παρουσιαστούν κανονικά στην WWDC 2014 (2 Ιουνίου 2014).

Στα νέα χαρακτηριστικά του iOS 8 περιλαμβάνονται η εφαρμογή Healthbook, η αναβάθμιση των χαρτών (Maps.app) με την προσθήκη οδηγιών από δημόσιες συγκοινωνίες, μία ξεχωριστή εφαρμογή για το  iTunes Radio, η υποστήριξη Voice-over-LTE (VoLTE), οι εφαρμογές TextEdit και Preview. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες τελικά από τις αναμενόμενες προσθήκες δεν θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία του iOS 8, αν φυσικά επαληθευτούν οι πληροφορίες του 9to5mac.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.