Το iWatch δεν θα παρουσιαστεί στην WWDC (2 Ιουνίου 2014)… ούτε και το νέο Apple TV.


By
Posted on Friday May 2nd, 2014 / 21:29

iWatch-Balogh

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο αξιόπιστος John Paczkowski του Re/code η Apple δεν σκοπεύει να παρουσιάσει το iWatch (αλλά ούτε και το νέο Apple TV) στην επερχόμενη WWDC το keynote της οποίας περιμένουμε με ανυπομονησία στις 2 Ιουνίου.

Οι πηγές του Paczkowski επιβεβαιώνουν πως η Apple στην WWDC θα επικεντρωθεί γύρω από το OS X 10.10, το iOS 8 και πιθανώς την εφαρμογή που θα αλλάξει όσα γνωρίζουμε για τα smartphone μέχρι σήμερα, το Healthbook.

Sources familiar with Apple’s plans tell Code/red that Tim Cook will not use WWDC to unveil Apple’s mythical wearable device. Nor will he use it to show off a new Apple TV, or even preview the new software the company is developing for it. Which makes perfect sense, really. There’s little point in Apple unveiling a new OS in advance of a significant hardware update.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , ,
Comments are closed.