Το Microsoft Office for iPad ξεπέρασε τις 27 εκατομμύρια λήψεις στο App store


By
Posted on Tuesday May 13th, 2014 / 14:18

Office-for-iPad

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα πως το Office for iPad (WordExcelPowerPoint και OneNote) ξεπέρασε τις 27 εκατομμύρια λήψεις, σε μόλις 1,5 μήνα κυκλοφορίας. Το προηγούμενο milestone στο οποίο είχε σταθεί η εταιρεία ήταν τα 12 εκατομμύρια downloads του Office for iPad τα οποία συμπληρώθηκαν στις 3 Απριλίου (βλ. σχετικό δημοσίευμα).

Αν και τα νούμερα αναφέρονται αποκλειστικά στις δωρεάν λήψεις της σουίτας εφαρμογών και όχι στους συνδρομητές της υπηρεσίας Office 365, ωστόσο δείχνουν πως οι χρήστες του App store δεν μένουν ασυγκίνητοι από το κατά πολλά χρόνια αργοπορημένο λανσάρισμα του Office στο iPad. Η προτίμηση των χρηστών στην επίσημη πρόταση της Microsoft διαφαίνεται και από το γεγονός πως το Word παραμένει ακόμη στην λίστα των Top 5 free iPad apps (US) ενώ τα Excel και PowerPoint βρίσκονται στην λίστα των Top 30 (US).

Το Microsoft Office για iPad διατίθεται δωρεάν στο App Store έχοντας λάβει εκτός από θετικές κριτικές και τη θερμή αποδοχή του Tim Cook. Οι εφαρμογές επιτρέπουν τη δωρεάν προβολή εγγράφων και παρουσιάσεων αλλά για την επεξεργασία τους απαιτείται ετήσια συνδρομή στο Office 365.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.