Υποδεχτείτε τα Promo codes για In-App Purchases!


By
Posted on Friday May 16th, 2014 / 14:54

Μεγάλες αλλαγές στον τρόπο προώθησης των εφαρμογών του App store αναμένεται να φέρει η υιοθέτηση των Promo codes για αγορές περιεχομένου μέσα από την ίδια την εφαρμογή (In-App Purchases).

Την αρχή έκανε η EA με προωθητική ενέργεια (η οποία δυστυχώς απευθύνεται μόνο σε χρήστες του US App store) που αφορά  το Real Racing 3.

EA Real Racing 3 Promo codes In-App Purchases

Μέσω αυτού του link (το οποίο οι χρήστες πρέπει να πατήσουν από την iOS συσκευή τους) δίνεται η δυνατότητα εξαργύρωσης ενός promo code για ένα πακέτο χρυσών νομισμάτων (κόστους $1.99) στο δημοφιλές racing game Real Racing 3.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε και εαν θα ανοίξει αυτή η λειτουργία για όλους τους developers ή αν θα παραμείνει σε κλειστό κύκλο για τους μεγάλους παίχτες όπως η EA, αν και η λογική επιτάσσει τη γενική διάθεση της.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.