Το iWatch θα διαθέτει App store με εξειδικευμένες εφαρμογές


By
Posted on Monday September 8th, 2014 / 11:14

 iwatch-appstore-concept

Το iWatch, η επερχόμενη wearable συσκευής της Apple, θα υποστηρίζει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών τις οποίες ο χρήστης θα μπορεί να εγκαθιστά μέσω του σχετικού App store, όπως με το iPhone/iPod touch και iPad.

Την -αναμενόμενη- είδηση δημοσίευσε ο Mark Gruman του 9to5mac ο οποίος αναφέρει στο σχετικό άρθρο πως επιλεγμένα κοινωνικά δίκτυα και εταιρείες υψηλού προφίλ έχουν ήδη στα χέρια τους μία έκδοση του σχετικού SDK (Software Development Kit) για wearables υπό αυστηρές συμφωνίες μη-αποκάλυψης.

Το SDK στάλθηκε “πολύ πρόσφατα” στις επιλεγμένες αυτές εταιρείες καθώς η Apple θέλει να παρουσιάσει κάποιες δημοφιλείς εφαρμογές στην εκδήλωση της Τρίτης 9ης Σεπτεμβρίου.

Το iWatch -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται η wearable συσκευή της Apple- αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, δίνοντας έτσι τον απαραίτητο χρόνο σε όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες για την ανάπτυξη εξειδικευμένων εφαρμογών με χρήση των  iOS 8, HealthKit και HomeKit APIs.

Η Apple τα τελευταία 2 χρόνια έχει δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα από το χώρο της μόδας, του fitness και των ιατρικών εφαρμογών με στόχο τη δημιουργία αυτής της νέας συσκευής που θα αποκαλυφθεί αύριο Τρίτη στις 8 το βράδυ. Σας περιμένουμε για να την δούμε μαζί, στις 19:45 στο καθιερωμένο μας LIVE σχολιασμό της εκδήλωσης!

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.