Οδηγός αγοράς/πώλησης μεταχειρισμένου iPhone. Τι πρέπει να προσέξετε;


By
Posted on Thursday October 30th, 2014 / 11:34

Αγορά - Πώληση μεταχειρισμένου iPhone

Η αγορά των iPhone (αλλά και iPad / iPod touch) στην Ελλάδα κατά ένα μεγάλο βαθμό εκτείνεται και στον τομέα των μεταχειρισμένων συσκευών. Πολλοί από εμάς είτε έχουν πουλήσει τη συσκευή τους είτε έχουν αγοράσει κάποια μεταχειρισμένη, χρησιμοποιώντας π.χ το τμήμα αγγελιών του iPhoneHellas.gr

Ένα πολύ συχνό ερώτημα που τίθεται είναι το τι πρέπει να ελεγχθεί σε μία συσκευή πριν γίνει η αγορά ή η πώλησή της.

Είναι πολύ σημαντικό τόσο για τον αγοραστή όσο και για τον πωλητή να γίνουν κάποιοι έλεγχοι στη συσκευή. Τις περισσότερες φορές η συναλλαγή πραγματοποιείται μεταξύ αγνώστων, οπότε σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα η επικοινωνία είναι δύσκολη έως αδύνατη.

Θέλετε λοιπόν να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο σίγουροι ότι δεν θα “μπλέξετε” αγοράζοντας μία συσκευή που έχει κάποιο πρόβλημα ή ότι θα πουλήσετε μία λειτουργική συσκευή σε κάποιον που μετά θα ισχυρίζεται ότι έχει κάποιο θέμα.

Με τον παρακάτω οδηγό του nxsbass και με τα αρχεία που θα σας δώσουμε, μπορείτε στην ουσία παρουσία και των δύο πλευρών να κάνετε έναν στοιχειώδη τεχνικό έλεγχο ώστε να είναι και οι δύο πλευρές σίγουρες ότι όλα είναι ΟΚ.

Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό αγοράς μεταχειρισμένου iPhone (ή iPad ή iPod Touch), εδώ.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.