Φυλακίζεται ο πρώην διευθυντής του τμήματος προμηθειών του iPhone


By
Posted on Tuesday December 9th, 2014 / 14:48

Τρία χρόνια μετά το σκάνδαλο δωροδοκίας του Paul Devine, πρώην διευθυντή του τμήματος προμηθειών του iPhone, το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο $4.5 εκατομμυρίων για χρηματισμό με αντάλλαγμα την παροχή μυστικών πληροφοριών, απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Πίσω στο 2011 ο Paul Devine ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες δωροδοκίας του από Ασιάτες προμηθευτές με ποσά που ξεπερνούσαν το 1 εκατομμύριο δολάρια:

Ο πρώην διευθυντής προμηθειών για το iPhone που είχε κατηγορηθεί με δωροδοκία πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ομολόγησε τελικά την ενοχή του στο δικαστήριο.

Ο Paul Devine, ο οποίος δούλευε για την Apple από το 2005, ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες δωροδοκίας του από Ασιάτες προμηθευτές σε αντάλλαγμα παροχής μυστικών πληροφοριών. Οι αρχές θα κατασχέσουν υλικά αντικείμενα συνολικής αξίας $2.28 εκατομμυρίων , συμπεριλαμβανομένης και μιας Porsche Cayenne.

Οι αρχές σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην προσωπική κατοικία του Devine πέρσι βρήκαν κρυμμένα μετρητά ύψους $150,000 σε κουτιά παπουτσιών.

[πηγή Macuser]

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.