Θήκη υψηλής προστασίας για το iPhone 6 / Plus (Griffin Survivor All Terrain Case)


By
Posted on Monday January 19th, 2015 / 16:57

Αν ψάχνεις μία αξιόπιστη θήκη προστασίας για το iPhone 6 / Plus με σκοπό να το προστατέψεις από σκληρή χρήση και από ενδεχόμενες πτώσεις η παρακάτω πρόταση θα σε καλύψει πλήρως:

Griffin Survivor All Terrain Case for Apple iPhone 6 / Plus

Griffin Survivor All Terrain Case for Apple iPhone 6 Plus

Η Griffin Survivor είναι η θήκη με την μεγαλύτερη προστασία που έχει κατασκευάσει ποτέ η Griffin. Δοκιμασμένη και πιστοποιημένη ό,τι ανταποκρίνεται ή υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές US Department of Defense Standard MIL-STD-810G, η Survivor Military-Duty Case είναι σχεδιασμένη να προστατεύει το iPhone στις πιο ακραίες συνθήκες. Χώμα, άμμος, κτυπήματα, κραδασμοί και ένα σωρό άλλες φυσικές απειλές.

Η Survivor αποτελείται από σκελετό από άθραυστο πολυκαρμπονάτο τυλιγμένο με σκληρή σιλικόνη που απορροφά τους κραδασμούς. Έχει ενσωματωμένο προστατευτικό οθόνης και περιλαμβάνει πορτάκια για όλες τις θύρες, τα κουμπιά και την κάμερα. Περιλαμβάνεται στήριγμα το οποίο κουμπώνει και επιτρέπει την στήριξη του iPhone σε οριζόντια θέση.

Από €43 (μαζί με έξοδα αποστολής) για το iPhone 6 Plus: Griffin Survivor All-Terrain… και για iPhone 6

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.