Οδηγίες ασφαλούς συσκευασίας iPhone – iPad για αποστολή σε εργαστήριο επισκευής


By
Posted on Tuesday February 24th, 2015 / 19:19

Στη περίπτωση που η αγαπημένη σας iOS συσκευή που με τόσο κόπο αποκτήσατε, σας πέσει από τα χέρια ή υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, θα πρέπει να οδηγηθεί σε κάποιο εργαστήριο επισκευής.

Τι γίνεται όμως εάν βρίσκεστε σε κάποια περιοχή όπου δεν υπάρχει service για iOS συσκευές ή αυτό που βρίσκεται κοντά σας δεν σας “γεμίζει το μάτι”; Η λύση έρχεται από το ired.gr το οποίο δίνει την δυνατότητα στους απομακρυσμένους χρήστες να αποστείλουν τη συσκευή τους με courier προς επισκευή από την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών τους.

Εάν χρειάζεστε λοιπόν επισκευή iPhone και ετοιμάζεστε να στείλετε το κινητό σας για τις απαραίτητες εργασίες, θα πρέπει να συσκευάσετε το iPhone σας προσεκτικά, ώστε να μην διακινδυνέψει κατά τη μεταφορά του, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες για την ασφαλή συσκευασία και αποστολή της συσκευής σας:

Συσκευασία και Αποστολή

Προμηθευτείτε ένα πακέτο αποστολής από σκληρό χαρτόνι και μία ταινία συσκευασίας.

Το Bubble wrap (ρολό περιτυλίγματος με φυσαλίδες αέρα) είναι ίσως η ασφαλέστερη επιλογή. Καλό θα ήταν εάν υπάρχουν κενά μέσα στο κουτί, να καλυφθούν εισάγοντας τσαλακωμένα φύλλα εφημερίδας, ή σελίδες περιοδικών. Σημειώστε πως η συσκευασία θα πρέπει να δέχεται άνετα τη συσκευή σας.

odigies-asfalous-siskeuasias-iphone-ipad

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο πακέτο, το λόγο αποστολής της συσκευής σας και ένα σύντομο ιστορικό εάν υπάρχει, καθώς θα διευκολύνει και θα επιταχύνει την διαδικασία εξέτασης από τον τεχνικό που θα αναλάβει την συσκευή. Ας δούμε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Τσαλακώστε ένα-δυο φύλλα χαρτιού και τοποθετήστε τα στη βάση.
  • Στη συνέχεια τυλίξτε τη συσκευή σας με μερικές στρώσεις bubble wrap.
  • Τοποθετήστε τη συσκευή εντός, και προσθέστε πάλι τσαλακωμένα χαρτιά πριν σφραγίσετε τη συσκευασία με ταινία.

Βεβαιωθείτε πως χαρτί και bubble wrap σχηματίζουν ένα συμπαγές στρώμα περιμετρικά της συσκευής. Στη περίπτωση που το αισθάνεστε χαλαρό προσθέστε χαρτιά, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος βλάβης κατά τη μεταφορά. Θα σας συμβουλεύαμε να ανακινήσετε το πακέτο στην αρχή ήπια και στη συνέχεια πιο απότομα.

Εάν δεν αντιλαμβάνεστε οποιαδήποτε κίνηση εντός του πακέτου, σημαίνει πως έχετε συσκευάσει επιτυχώς το iPhone ή το iPad σας. Καλύψτε από άκρη σε άκρη προσεκτικά το πακέτο με την ταινία συσκευασίας. Κολλήστε τέλος και την ετικέτα αποστολής με τα στοιχεία σας.

Σημαντικό: Ο υπάλληλος της εταιρείας courier που θα παραλάβει το πακέτο θα σας παραδώσει μία απόδειξη παραλαβής. Διατηρήστε την απόδειξη αυτή για παν ενδεχόμενο μέχρι να επιστραφεί επισκευασμένη η συσκευή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αποστολής/παράδοσης ενός iPhone, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ired, στο 211 800 3332.
Comments are closed.